FTC Team Space

Thinking outside the box in an 18" box

Terugkeer Nederland

Na een super leuke week in Saint Louis zijn we weer terug in Nederland! We hebben ontzettend veel geleerd en ontzettend veel contact gelegd. Ook naarmate het toernooi vorderde ging het steeds beter met de robot, de laatste twee wedstrijden hebben we dan ook gewonnen en de capball in de basket kunnen leggen! Ook zijn we genomineerd voor de connect award! Deze award houdt in dat je FIRST verspreid. Helaas hebben we de award niet gewonnen, maar het was al super gaaf om voor zo’n prijs genomineerd te zijn! We hebben het allemaal heel erg naar ons zin gehad en we zullen dit avontuur nooit vergeten!  

About Bart

member from 2015 to 2019

I have been part of FTC team SPACE for four wonderful years. I've been able to take part in the most difficult challenges and I've enjoyed the journeys we've made a lot! I have learned a great deal in these 4 years, such as how to approach companies and how to maintain contact with them. On the technical side I learned to think creatively and mainly think in solutions not in problems. Now it's time for a new adventure. I'm studying Maritime Technology in Rotterdam. Here I will be educated as a Maritime engineer. See ya later Space!