FTC Team Space

Thinking outside the box in an 18" box

Website Update

Het nieuwe design van ftcteamspace.nl is eindelijk live! Deze geheel zelf gemaakte site is overzichtelijker, mooier en functioneler dan de oudere versies. Hierdoor is het veel makkelijker om iedereen op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen en is het makkelijker te zien wanneer er een nieuw artikel is gepost.

Update details

  • 100% eigen look
  • ftcteamspace.nl is nu ook makkelijk te bekijken op mobiele apparaten en tablets
  • Artikelen worden vanaf nu opgesplitst in categorieën om een beter overzicht te geven
  • Snellere en makkelijkere toegang tot artikelen en reacties
  • Deel links maken het nu nog makkelijker om artikelen te delen

About Nigel

joined in 2015

Hi, I'm Nigel, ex-software engineer and one of the founders of Team SPACE. In the last years I've done amazing things and learned a lot. I've seen the team grow from rookies to the team that made it to the world finals twice.

As an advisor, I strive to bring my four years of FIRST Tech Challenge knowledge to the new team members. Because of this, our knowledge won't be lost and it will stimulate members to better develop themselves.