FTC Team Space

Thinking outside the box in an 18" box

Aviano invitational 2018

Dit weekend hadden we het toernooi in Aviano, Italïe. En we hebben het geweldig gedaan! In het begin hadden we wat moeilijkheden, de robot bleef vaak vastzitten in een loop en zo konden we de robot niet op tijd stoppen. Gelukkig hebben we dit nog voor de wedstrijden kunnen oplossen. We hebben moeten knokken om het tot de finales te redden. In de halve finales moesten we 3 keer (best out of three) tegen de Dukes en UL team. We hebben alle 3 de wedstrijden moeten spelen, en de laatste wedstrijd hebben we flink gewonnen. De finale was erg spannend. We moesten spelen tegen een hele moeilijke tegenstander. De 1e ronden wonnen we. De 2e verloren we. De 3e ronde was spannend tot de laatste minuut en we kregen de uitslag pas te horen bij de uitreiking. We waren erg gespannen en wilden het graag horen. Toen kwamen we aan bij de award voor de beste robot.. En helaas.. We hadden niet gewonnen. Daarna kwam de inspire award, we hadden eigenlijk al gedacht dat we niks zouden winnen En toen werd er in een keer geroepen: De Inspire Award gaat naar team SPACE. We waren super blij en het was echt geweldig.

Over Bart

lid van 2015 tot 2019

I have been part of FTC team SPACE for four wonderful years. I've been able to take part in the most difficult challenges and I've enjoyed the journeys we've made a lot! I have learned a great deal in these 4 years, such as how to approach companies and how to maintain contact with them. On the technical side I learned to think creatively and mainly think in solutions not in problems. Now it's time for a new adventure. I'm studying Maritime Technology in Rotterdam. Here I will be educated as a Maritime engineer. See ya later Space!