FTC Team Space

Thinking outside the box in an 18" box

Sponsoring Van Beek

Team Space is ontzettend blij om te vertellen dat Van Beek onze nieuwste sponsor is. Een van onze coaches had al een paar jaar goede connecties met Van Beek, en via daar is de connectie tussen ons gelegd.

Van Beek is een bedrijf dat zich bezig houdt met energiemanagement. Al jaren lang hebben zij bij grote organisaties geholpen met energie- en kostenbesparingen. Deze liefde voor techniek konden wij net zo goed bij hen, als bij onzelf zien.

Meer weten over Van Beek? Druk hier voor hun site, enĀ hier voor het stukje dat zij over de sponsoring hebben geschreven.

About Dylan

member from 2017 to 2020

Hello, I am Dylan. I'm 17 years old, and comin year will be my fourth and probably last year if FTC.
My main role in the team is managing PR, but I also try to help with the robot when I can. Since a big part of the team is leaving next season, I hope we can get the team at a level where they can function without us.
I'm also responsible for the humor in the team.